Over mij...

Na veel ervaring te hebben opgedaan in de mediatie en als inter-culturele coach, ontdekte ik dat mijn passie voor paarden en het begeleiden van mensen een onverwacht link had:

Daarom heb ik een intensieve equi-training gevlgd, waar ik de systemische vaardigheden en het reflectief gedrag van paarden bestudeerd heb, en hun genezende werking op de menselijke psyche, alsook de inherente analytisch vermogen om geblokkeerde energie van een persoon of een groep te voelen. Hiermee ben ik in staat u te helpen om een betere verhouding tot uzelf en uw innerlijke krachten te vinden die een positive uitwerking hebben op uw directe omgeving.

Tijdens mijn werkzaamheden bij internationale bedrijven en organisaties, kreeg ik ook inzicht van menselijke verstandhoudingen bij cultureel verschillende omstandigheden en begon ik me steeds meer te interesseren voor de achterliggende psychologie; de meest effectieve manier om evenwicht, harmonie en geluk te bewerkstelligen, ook met de positieve invloed en heilzame werking van de natuur, met name... paarden.

De workshops worden in de mooie regio van de Languedoc in Frankrijk gegeven (bij Narbonne), Rieti bij Rome, in Wenen of verschillende locaties in Nederland en Israel. In overleg met de klant, kunnen deze ook elders plaatsvinden en op wederzijds individueel afgesproken data.

Voor ondernemingen en organisaties bied ik begeleiding aan om de interne communicatie en leadership binnen een team of van managers te optimaliseren zodat er een betere atmosfeer gecreëerd wordt, die tot betere prestaties leidt.