Jouw conflicten, relaties met anderen en jezelf!

  Op 2 en 3 November geef ik weer een systemisch weekend met paarden in Zuid Frankrijk.
Systemische Workshop met paarden
:" jouw conflicten, relaties met anderen en jezelf!"

Een prachtige locatie midden in wijnvelden en graslanden, om jezelf en je persoonlijke kracht in relaties te vinden, met een empathische ervaren coach, hartelijke sfeer, authentieke slaapkamers in een landhuis en een uitgebreid ontbijt!

In mijn mediation en conflict coaching praktijk worden vaak paarden ingezet om de relatie met de ander te bekijken en te verbeteren. Hierbij hoeft de ander niet eens aanwezig te zijn; de paarden voelen feilloos de relatie dynamiek bij een persoon aan en kunnen in de energie van de ander gaan staan. Op deze manier worden wij in een prachtig heilzaam proces en kristalhelder “tableau vivant” meegenomen; we zien en voelen de relatie en blokkades met de ander, maar ook vooral de relatie met onszelf; onze blokkades die onbewust door (voor)ouders doorgegeven zijn, maar ook onze innerlijke wijsheid! Wordt deze relatie met onszelf beter en oude wonden geheeld, dan zal de buitenwereld deze ook terugspiegelen!

Onze liefdevolle coaching paarden: Olaf en Querido en hun vrienden en vriendinnen!


– 2 daagse training: 2 en 3 November 2019
Locatie: Fleury d’Aude (tussen Montpellier en Narbonne)
Domaine de la Bâtisse, 11560 Fleury d’Aude
Systemisch coach: Alexandra Sitch

• dag 1: kennismaking met paarden en de deelnemers,
analyse van non verbale communicatie,
beschrijving van conflict en vraag,
systemische sessie voor oplossing van conflict;
evaluatie
• dag 2: Definiëren van levensvraag,
thema en blokkades; systemische sessies
uitwerken van intenties, implementatie en evaluatie


Prijs: 580 Euro incl.:2 overnachtingen in B&B in een authentiek Zuidfrans landhuis midden in de natuur.

Incl: alle systemische sessies, evaluatie, implementatie gedurende twee dagen; 2 overnachtingen op locatie, in B&B dubbele kamer, in een authentiek Zuidfrans landhuis midden in de natuur, uitgebreid ontbijt, dranken en versnaperingen in de pauze. Lunches zullen ter plekke besteld of gemaakt worden. Diner evt samen georganiseerd.

Excl: Lunches, diner en vervoer naar de locatie. Er zijn KLM vluchten van Amsterdam naar Montpellier, Ryanair vliegt van Brussel naar Beziers of Carcassonne. De TGV rijdt vanaf Brussel, Rotterdam dagelijks direct naar Montpellier, evt met overstap in Parijs. Gasten kunnen op aanvraag van station/luchthaven Beziers of Narbonne afgehaald worden.

NOTA BENE: Er wordt absoluut niet gereden en alleen gebruik gemaakt van de taal van de kudde en het paard. Mensen met eventuele angst voor paarden worden zorgvuldig begeleid en kunnen evt op afstand blijven. Zonder uitzondering, voelden mensen zich op hun gemak na deze ervaring.


Hier tickets bestellen en verdere informatie:
info@eponacoaching.com
of whatsapp: +31654346410
Reserveer uw coachingweekend in Frankrijk
Vorige
Coaching in april regio Rotterdam

Voeg opmerking toe

Email again: